Thursday, October 23, 2008

sekadar luahan rasa...

Minggu ini aku penat sangat bila terpaksa menguruskan anak-anak sendiri kerana suami ke Cameron Highland. Kebetulan tugasan menimbun yang harus diambil tindakan dengan kadar segera. Alahai....balik rumah ada tugasan 'rasmi' lain pula yang sedia menanti.

Aku jadi rindu untuk membaca blog rakan-rakan tapi tidak punya waktu senggang yang bisa bertandang. Hari ini dan besok kena attend in-house training on Seven Tools of Quality Control pulak. Iskh!....cepatnya masa berjalan...dah nak kena keluar ni. Tak sempat nak melawat laman sesawang berita ehwal semasa langsung. Dahlah 2-3 hari ini tengok berita di TV pun tak berkesempatan. Cuma dengar cerita daripada mulut kawan-kawan je....

4 comments:

Al-BIMA SAKTI said...

salam,
tumpang kesian...
namun luangkan masa anda dgn sebaik-baiknya...

kak ja said...

Salam Aishah,
Boleh drop a few lines mcm ni pun dah ok.. Take care, Aishah.. Nanti reda busy, tulislah lagi, k?

Aishah Jamal said...

Bima Sakti,
Saya akan cuba "mencari" masa...
[Adoi! la...kat mana pulak nak cari ni] he..he..

Kak Ja,
Saya akan cuba dan terus mencuba menulis lagi dalam diary ini.

WS Zuriati said...

Hu hu...siannya. Masa memang xleh nk cari kat mana-mana pun,tp ms mesti dihargai dengan sepenuhnya.