Thursday, March 26, 2009

sembang-sembang dgn ahli puteri umno

Aku baru lepas berborak dengan seorang ahli puteri umno perak yang tengah syok shopping sakan kat tengah Kuala Lumpur. Ha...ha....ha.... kan dah kata sebelum ni, memang korang semua sibuk nak membeli belah je. Tak kisahlah, katanya dia dapat duit free....(?) Siapa yang bagi ek?
Uuuuuiiiiii................yang tu rahsia katanya.
Bayangkan kalau si ahli ni yang hanya datang sebagai penyokong pun dapat duit "elaun sebagai peraih undi", yang jadi perwakilan pulak aku tak berapa nak percaya kalau dia kata 'satu sen pun tak de' He.....he.......he.... cover bagus nampak...
Cuma yang tak berapa sedap didengar tu bila si minah ni beritahu supaya aku jangan harap sangat Dato' Nizar boleh menang di Bukit Gantang. Lepas selesai di PWTC hujung minggu ni orang-orang umno perak akan mula berkampung di Bukit Gantang pula dan memulakan kempen yang lebih berbisa. Ye ke? Beriya-iya lah minah ni kutuk Dato' Nizar dan PAS. Aku tadah telinga je... sambil-sambil tu cuba gak korek rahsia apa tindakan mereka.
La, rupanya para puteri ni plan tindakan pun tak de lagi. Tunggu arahan pihak atasan. Tak leh nak memandai cuma waktu ni mereka hanya diberi penerangan akan keburukan parti bulan je.
Alahai.........

2 comments:

Baginda Reformasi said...

salam...
mintak ambil perhatian dan tindakan kepada petualang agama ini.. lupakan sebentar parti anda.. please.. sebab ia dari MALAYSIA.. link nye..
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/03/petualang-agama-baginda.html

http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/02/bangsat-yang-menghina-islam.html

POLIS ambil tindakan... kami nak rejam mereka sampai mati..

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes