Friday, May 08, 2009

Happy Mothers Day...

Aku baru terima satu email yang sungguh kelakar. Nak share juga dengan u all.


To all women, PLEASE READ THIS……..
Its’ normal when you are in year 20’s
You will look very
‘MENGANCAM’….
When you are 30’s
You begin to behave ‘
BERMACAM-MACAM’…
When you turn 40’s – 50’s
You feel
‘TERANCAM’…..
And sadly when you reach above 60’s
Orang lansung tak boleh ‘CAM’ (?)…..


Ha…ha…ha…. HAPPY MOTHER’S DAY



5 comments:

Seladang said...

Alangkah hampanya hari ini bagi seorang anak yang kehilangan ibunya semasa ibunya menuntut hak komisyen kapal selam telah dihancurkan dengan C4 !

Apakah ibu-ibu di Malaysia tidak tersinggung dengan peristiwa tersebut? Ibu mertuaku membatalkan majlis sambutan hari ibu oleh anak menantunya sebagai tanda simpati kepada nasib Altantuyya! Ibu mertuaku berusia 87 tahun.

WS Zuriati said...

selamat hari ibu jgk utk kakak iparku yg baik budi dan sanggup melayan kerenah anak2 dan suami yg macam2 itu ...

dgr cerita bakal menambah rkyt jelata lagi...betulkah apa yg disebar?

walau apapun tahniah la....
"Happy mothers day" utk kita semua....

Aishah Jamal said...

Tuan Seladang,
Ibu Mertua tuan sungguh prihatin.


Zu,
Khabar yang tersebar ada benarnya. Tu yang akak selalu pening ni. Alah teruk kali ni. Tak sama dengan yang dulu-dulu. Ada masa terluang nanti kita berborak panjang k.

Aishah Jamal said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes