Friday, May 08, 2009

Biarlah gambar yang bercerita....












Gambar-gambar Drama sempena persidangan DUN Perak ini aku ciluk dari blog politik banjar dan juga dari laman Siasah Daily. Aku nak tabik spring pada Wak politik banjar atas usaha gigih dia melaporkan adengan dan juga babak drama yang sungguh menarik sepanjang pengambaran di Perak nun. Semoga penat lelah Wak akan dibalas dengan UNDI oleh rakyat Perak pada FRU13 nanti.
Dalam dok ralit nengok gambar-gambar tu aku terperasan dua perkara:-
1) Agaknya berat sangat badan si Siva ni sampai lebih 2 orang kena angkut dan seret dia keluar dewan....
2) Eh! apasal ada gak polis-polis yang berpakaian hitam didalam walaupun diluar tu ada 'jaket' kuning polis. Macam pelik le pulak...... Oooo.....agaknya polis-polis ni pun turut sama nak join program 'black malaysia'......tapi tak jadi ...... What everlah...

6 comments:

Mince4AM said...

tragis2.

Seladang said...

Awas! Lanun dipimpin oleh Zamrey dah masuk DUN perak!

wanahaf said...

dulu kita hanya dengar pelacur kat lorong hj taib je. skrg kat perak pun dah ramai pelacur, mudah didapati lak tu. kalo nk tempah, p kat dewan negeri perak. yg dtg dr india pun ad. haha. itu semua ialah pelacur perlembagaan. haha

sory, terksr bhs, jgn bg budak2 bc, 18sx/pl ni.

Anonymous said...

SPEAKER YANG DEGIL MEMANG SEPATUTNYA DIHERET KELUAR...DEWAN TU BUKAN BAPAK DIA PUNYA..

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

wanahaf said...

sape la yang xreti undang2 tu. p sekolah balik la wei, ambik undang2. tgk ape kuase speaker...