Monday, June 09, 2008

Ayat-Ayat Cinta

Aku berjaya membeli Novel ini dan 'Salju Sakinah' di kedai buku Popular di Ipoh Parade pada hari Selasa 3 Jun yang lalu. Terlalu banyak komentar yang ku baca dan dengar tentang buku ini.

Membaca "Ayat-Ayat Cinta" hingga akhirnya mengalirkan airmata ku...Segala rasa berbaur dipenghujungnya.

Bertuahlah sang Ibu andai mempunyai anak soleh seperti watak Fahri itu.

7 comments:

wszuriati said...

La...sampai gi beli buku ayat-ayat cinta tu..nape tak cakap je..ada je buku tu kt umah..

Ahmad WM Omar said...

Ha.. Kan dah lama kita bgtau suruh baca buku tu.. memang best! kan?

Ahmad WM Omar said...

Movie dia akan ditayangkan di Malaysia mula 16 Jun ni..

Hartini Omar said...

tak sabar nak tgk movienya =) walaupun org ckp tak sehebat novelnya

aishah jamal said...

He..he.. Akak dah ada senarai menunggu untuk baca novel ni.

Anonymous said...

andai masih ada lelaki bernama fahri,terjaga wanita didunia.
p/s: novel yang bagus penghayatannya

aishah jamal said...

Tuan Anonymous,
Walaupun saya tak pasti siapa Anda, Terimakasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.