Friday, February 19, 2010

Projek Muffin - Lieyna


Aku nak promote projek Muffin yang dibikin oleh sahabat aku- Lina. Yang kat atas tu ada 6 ketul muffin reganya 5 hinggit malaysia.
Yang 4 ketui ni plak rega dia 3 hinggit lima kupang. Tapi harga tu untuk pasaran sekitar Tmn Desa ie Faber Tower je. Untuk pasaran tempat lain tak tahu lah pulak. Mesti ada kos penghantaran kot. Berniaga beb! mesti semua kena kira. U all kalu teringin nak rasa muffin dia bolehlah contact dia kat alamat email : lieyna70@gmail.com




Aku cadangkan kat lina untuk buka laman blog dia sendiri. Senang, bule jadikan tapak untuk pasaran cookies dan keknya. Tak tau bila dia nak start. Bila dia dah ada blog nanti aku akan linkkan disini.

5 comments:

amalhaj said...

assalamualaikum puan!
intai2 jap yer.

Aishah Jamal said...

amalhaj,

Waalaikummussalam.
Terimakasih sudi singgah kat sini.

kak ja said...

Seskali pekena muffins ok gak, tp tak leh lawan dgn cream crackers cicah kopi O kpg... perrrgggghhhh!!

baginda® said...

Salam ziarah tuan empunya blog,
saya baginda® ada buat blog baru,
kiranya dapatlah tuan menglinkan blog baru saya ini..

Blog ini adalah blog ke dua Era Pasca, Blog ini mengumpulkan himpunan entri-entri dari artikel pilihan dari Blogger Pakatan Rakyat..

Diharap mendapat sambutan.. Jika Puak gerombolan menghack blog PR yang lain pun kita masih ada backup entri serta maklumat yang anda semua sudah buat dan entrikan di blog anda...

Dan ia menjadi salah satu blog Pakatan Rakyat yang baru..
Sekian...

Sila tinggalkan link anda sekali untuk saya mengk=linkan sekali blog anda sama..

sila ke link Berita Hairan Online..

http://beritahairanon9.blogspot.com/

Aishah Jamal said...

Kak Ja,

Kalu time-time hujan tu memang sedap cicah biskut dgn kopi O kampung.


Baginda,

Saya dah pun linkkan. Tahniah atas usaha anda.