Saturday, October 02, 2010

Apa sebab mereka nak suruh Ku Li jd calon?

Setelah sekian lama tak update blog ni, tetiba tangan rasa gatal sesangat nak menaip. Ha..ha.. :))


Musykil la...apa sebab orang-orang UMNO tu beriya-iya sangat suka kalau letak Ku Li sebagai calon di DUN GALAS?


Dah pupus ke orang-orang UMNO yang lain kat Galas tu?


Mungkin la kut depa ingat kalau letak Ku Li BN pasti menang besar.


Mungkin la kut depa nak sekat Ku Li daripada berbaik dgn PAS kat Kelantan nun.


Mungkin juga depa nak test sama ada Ku Li ni sayang lagi ke UMNO ke tak.....


Tapi yang paling musykil ni, sudi ke Ku Li jadi calon depa??

No comments: