Thursday, October 14, 2010

cerita Ameer

setakat ni dah guna 3 kali treatment nebulizer untuk Ameer. Besok sambung lagi....Adoiii penat betul melayan si kecik ni sekarang. Masa nak rewang-rewang diruang maya selalu terganggu. Hmmm...kadang-kadang dia pun sama nak tengok apa yang mama dia buat ralit sangat kat depan computer.


Sekarang ni walaupun dia tak sihat tapi mujurlah masih lagi aktif untuk bermain. Harapnya selepas 2 lagi treatment esok paru-paru dia akan bersih daripada kahak. Malam semalam betul-betul menduga kesabaran sebab dia asyik meragam. Dan pukul 4 lebih dan menghampiri subuh tu barulah dia boleh tidur.


Masih lagi kedengaran Ameer batuk namun dia sedang seronok bermain dan aku mengambil kesempatan untuk update blog ini. Sebelum tidur nak intai blog pakatan rakyat jap. Pastinya banyak isu hangat....cuma aku je tak punya waktu untuk bercerita disini.

No comments: