Sunday, August 28, 2011

Salam Lebaran untuk semua...

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI kepada rakan taulan dan pembaca semua. Mana-mana yang ingin pulang ke kampung tu, didoakan semoga selamat dalam perjalanan. Mana-mana yang tertinggal dan beraya di Kuala Lumpur ni, jangan sedih-sedih.... Raya tetap Raya k.


Malam ni terasa rajin sikit nak update blog. Mula2 letak resepi... pastu nak membebel kat sini pulak. hehe... :D  Ikut perancangan besok petang baru bergerak balik ke kampung suami di Trengganu. Pagi-pagi esok nak buat brownies & kek dulu. Hmmm...kain baju pun belum berkemas lagi. Lepas nilah baru kemas. Hari ni baru selesai buat biskut raya untuk dibawa pulang ke kampung. Lepas tu sibuk pulaklah nak mengemas rumah, masak untuk berbuka dan sambung kemas lagi. Tetiba rasa macam penat...Hmmm, akhirnya tercatuk pulak depan laptop ni.. Update resepi, jenguk FB dan sambung berblog. Hahaha..


Alahai.....cepatnya jarum jam tu berpusing. Dah hampir pukul 12 mlm rupanya. Kenalah berhenti melayan internet dan buat kerja rumah. Adoiii....kalau ada bibik kan senang, boleh gak minta tolong. Jawapnya diri sendiri lah yang jadi bibik....

2 comments:

Mince4AM said...

selamat hari raya buat akak dan family..

Aishah Jamal said...

Mince4AM,

Terimakasih atas ucapan. Selamat Hari Raya untuk saudara juga.

Hehe....sedang beraya di Trengganu tapi sempat gak buka blog sekejap.